Fes-te innobuser

Aquest mes de juny arrenca el programa Innobus 2021, un programa impulsat per Innobaix, l’AMB i amb la participació de Talent Factory. Les inscripcions segueixen obertes. Vols saber com participar-hi?
Qui hi pot participar:

Projecte dirigit a joves de l’Àrea Metropolitana de Barcelona amb estudis universitaris (grau acabat o a punt d’acabar) i en situació d’atur. Hauran d’aportar solucions innovadores als reptes plantejats per les empreses participants.

Després d’un procés de selecció 32 joves pujaran al bus i visitaran empreses inspiradores com Silence, Fundació Inserta-ONCE, MWC, Port de Barcelona, ​​ESADE Creapolis i Barcelona Tech city. Durant el programa es formaran 8 equips multidisciplinaris de 4 participants a través de metodologia Gallup i David Kolb on treballaran reptes d’empreses com Desigual, Munich, Aigües de Barcelona, ​​Mesoestetic, Schneider, Unilever, Lipotrue o Nhood. Treballaran amb metodologies com el doble diamant, brainstorming o model business canvas.

A més, per preparar les seves presentacions finals podran aprendre dels millors ja que durant el programa pujaran al bus personalitats interessants del món empresarial, de l’administració o emprenedors de renom com Agus Gómez, president de Wallapop, Carlos Grau CEO de MWC, Ana Gener CEO d’Aguirre Newman, Pau García Milà CEO de FounderZ o Àlex Huertas CEO de Northweek.

Premi

Tour emprenedor a Brussel·les. Un viatge per visitar l’ecosistema emprenedor a la capital europea i conèixer les oportunitats que Europa dona als emprenedors.

Més informació i inscripcions

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *