Les empreses que hi participen

La ruta portarà als joves per empreses de l’Àrea Metropolitana que els hi plantejaran reptes a resoldre sobre una necessitat o problemàtica de la seva organització o el seu sector.

Durant el procés, les empreses participants oferiran sessions o xerrades per apropar als joves a la innovació, la digitalització, els nous models de negoci, etc. A més, cada equip comptarà amb el suport d’un ‘mentor’ encarregat de resoldre els dubtes sobre el problema, les conseqüències i les necessitats.

Enguany llençaran repte 8 empreses, però també hi participaran d’altres que obriran les seves instal·lacions per realitzar visites. Silence, Start UB, l’Àrea Metropolitana de Barcelona, Port de Barcelona, Barcelona Tech City, Fundación Once, Esade Creápolis, Mobile World Capital Barcelona i Casa Seat oferiran sessions inspiradores. Unilever, Nhood, Mesoestetic, Lipotrue, Desigual, Consell Comarcal del Baix Llobregat, Schneider Electric i Aigues de Barcelona plantejaran reptes per resoldre als equips participants. Finalment, pujaran al bus per fer xerrades inspiradores empresàris d’èxit com Álex Huertas (Northweek), Agus Gómez (Wallapop), Sergi Grimau (Special Olympics), Carlos Grau (MWC), Pau García-Milà (FounderZ), Anna Gener (Savills Aguirre Newman) o Álex Ramírez (Google).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *