L’Innobus 2021 comença a rodar

L’1 de juny, Citilab Cornellà va acollir l’acte de presentació de l’edició d’enguany, on hi van assistir representants de les empreses i els 32 joves participants.

La benvinguda oficial va anar a càrrec d’Héctor Santcovsky,director de l’Àrea de Desenvolupament Social i Econòmic de l‘AMB i Natàlia Mir, directora general d’Innobaix. Santcovsky va posar l’accent “en la necessitat de tirar endavant aquest tipus de projectes adreçats a ajudar als joves en la seva capacitació professional i apropar-los a l’ecosistema empresarial més innovador del territori”. Natàlia Mir, per la seva part, va assegurar que estan molt satisfets amb les edicions anteriors de l’Innobus i va valorar el programa de forma molt positiva, ja que “és una iniciativa que beneficia tant els joves en el llançament dels seus projectes, com les empreses en el coneixement i la captació de noves idees i talent”.

Repartits en 8 equips de 4, els participants han pujat al bus per començar la seva ruta.

La primera parada, el 2 de juny, va ser a ProCornellà, com a exemple d’un espai municipal adreçat a ajudar als emprenedors a posar en marxa les seves idees.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *