Primeres parades

Dilluns 7 de juny, l’Innobus ha fet parada a Roca Barcelona Gallery, on els innobusers han rebut la Formació Doble Diamant. “Una de les millors maneres d’aprendre és a través de l’experimentació i aquest és l’objectiu d’aquesta formació, en la qual els equips experimenten el procés d’innovació, usant la metodologia del Doble Diamant, descobrint que és tan important tenir bones idees, com conèixer els diferents agents associats al repte i la seva relació amb el problema a resoldre”, explica encarregat de la sessió. Els equips encara no han començar a treballar en els seus propis reptes, però sí que han après com començar a fer-hi front. Han descobert què és innovació i, encara més important, què no és innovació. No és creativitat. Sí és resoldre un problema real.

Aquest dia, a més, vam rebre la visita del programa Recursos Homínids, de Ràdio 4, on vam tenir l’ocasió d’explicar més a fons què és l’Innobus i en què consistia la sessió formativa. Pots escoltar-lo aquí, a partir del minut 41.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *