Finalistes: com apropar les administracions al públic jove

L’equip Consell Comarcal del Baix Llobregat, format per Sílvia Santos, Marc Abelló, Albert Sardà i Ferran Bonilla ha plantejat una web que reculli tota la informació rellevant per apropar les polítiques públiques i l’administració al públic més jove.

El projecte es fonamenta en un algoritme que permet fer arribar als usuaris aquella informació que els pot resultar més rellevant o interessant. L’equip va fer un estudi a 80 joves per saber què volen. 4 de cada 5 creuen que les polítiques publiques no els arriben a ells i, al mateix temps, les administracions tenen la informació molt dispersa. L’equip va pensar en crear una web-app per unificar tota la información en un sol lloc, de tal manera que, recollint les dades demogràfiques de cada persona, li mostri la informació que pot resultar-li més rellevant o interessant. A més, el projecte inclou ressenyes d’altres usuaris, ja que el públic jove té molt en compte l’activitat de les seves amistats.  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *