Finalistes: com apropar les administracions al públic jove

L’equip Consell Comarcal del Baix Llobregat, format per Sílvia Santos, Marc Abelló, Albert Sardà i Ferran Bonilla ha plantejat una web que reculli tota la informació rellevant per apropar les polítiques públiques i l’administració al públic més jove.

El projecte es fonamenta en un algoritme que permet fer arribar als usuaris aquella informació que els pot resultar més rellevant o interessant. L’equip va fer un estudi a 80 joves per saber què volen. 4 de cada 5 creuen que les polítiques publiques no els arriben a ells i, al mateix temps, les administracions tenen la informació molt dispersa. L’equip va pensar en crear una web-app per unificar tota la información en un sol lloc, de tal manera que, recollint les dades demogràfiques de cada persona, li mostri la informació que pot resultar-li més rellevant o interessant. A més, el projecte inclou ressenyes d’altres usuaris, ja que el públic jove té molt en compte l’activitat de les seves amistats.  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.